Veckobrev

God Jul och Gott Nytt År!

Nu närmar vi oss jul- och nyårshelgerna. Det blir en välkommen paus för många som jobbat hårt i höstmörkret och Stockholms tempot sjunker när många åker på besök hos släkt och vänner. I Korskyrkan går vi också ned lite i tempo, men välkomnar alla som är kvar i huvudstaden att komma på våra söndagsgudstjänster den 22 december, den 29 december och den 5 januari kl 11.00. I övrigt har vi inget eget program i jul, utan hänvisar till andra kyrkor.

Det är också snart dags att summera ett år där vi lyckats komma igång bra med den generationsväxling vi påbörjade i början av året. Ett år som kännetecknats av tillväxt genom nya tonåringar, nya unga vuxna, många nya besökare i gudstjänsterna och ett tiotal nyfödda bebisar i församlingen. Vi har även fått döpa nio personer. Allt detta innefattat i en varm och glad gemenskap. Så vi har mycket att glädjas åt! Och vi har mycket att jobba vidare med, men det tar vi nästa år!

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar

Församlingsledningen i Korskyrkan