Höst-retreat

8 november, 2019 kl. 15:00 – 10 november, 2019 kl. 10:00
2019-11-08T15:00:00+01:00
2019-11-10T10:00:00+01:00

Korskyrkan arrangerar en retreat den 8-10 november. Retreat handlar om att dra sig tillbaka och ge tid för eftertanke. Ibland behöver man det. Ett tillfälle att ”stämma instrumentet” att kalibrera sitt inre och tydligare placera sig själv i Guds närvaro.
Det kommer vara 2,5 dagar med fokus på Guds närvaro. Den startar fredag kl.15:00 och avslutas på söndagen efter lunch. Kostnaden är 2.700:- för helpension, mat, logi i enkelrum och retreat – allt i ett. (Är kostnaden ett bekymmer ber vi dig kontakta oss i ledningen.)
Detta är en så kallad ”tyst retreat” då vi som grupp går in i tystnad efter introduktionen på fredagen och den bryts i samband med söndagens lunch. Det ingår bibelmeditation och vägledning, andakter och nattvardsfirande. Det finns även möjlighet till något enskilt samtal för den som önskar.

Vi kommer att vara på Åkerögården (nära Norrtälje) där det finns gott om skön natur att vandra i, plats för samlingar och egen avskildhet. Var och en ordnar transport dit (kommunalt eller via samåkning).

Din bindande anmälan sker genom att fylla i anmälningsformuläret.

Vidare information om vad du tar med dig och hur du förbereder dig får du lite längre fram.
Har du frågor kan du maila till larsgoran@korskyrkanstockholm.se
Välkommen med in i Guds närvaro!

Vi vill ha din anmälan senast den 8e september! Anmäl dig på länken nedan.