Församlingshelg

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ top_margin=”10%” width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1538558744655{padding-bottom: 30px !important;}”]

Kom med på vår församlingshelg på Hjälmargården 4-6 oktober 2019!

[/vc_column_text][vc_column_text]Församlingshelgen är ett fantastiskt tillfälle för fördjupad gemenskap för dig som redan är medlem i Korskyrkan, men också för dig som är ny i stan, söker församlingsgemenskap och är nyfiken på vilka vi är som är med i Korskyrkan.

Sedan 2008 har vi i Korskyrkan tillbringat en helg på hösten tillsammans på Hjälmargården. Det brukar vara härliga dagar på många sätt med skratt och allvar, lek och undervisning, bön och tillbedjan i en skön blandning. De här dagarna brukar också vara viktiga – på ett personligt plan men även för församlingsgemenskapen i stort. Det är en helg där alla åldrar brukar känna sig hemma.

Hjälmargården ligger vackert inbäddad i skön natur med härlig utsikt över sjön Hjälmaren, maten är vällagad och god, det är kul att umgås med gamla vänner och lära känna nya. Det här är alltså dagar värda att satsa på!

För barnen ordnas roliga aktiviteter och samlingar men naturligtvis umgås vi även alla tillsammans.

Tid:
4-6 oktober 2019
Incheckning på fredagen från kl 18.
Avslutning med lunch ca kl 12 på söndagen.

Kostnad:
Vuxen: 1180 kr
Pensionär/arbetssökande/studerande/ungdom: 680 kr
Barn 4-12 år: 110 kr
Barn 0-3 år: gratis (men måste anmälas).

För information om priser för husvagnsboende, önskemål och frågor kring betalning kontakta Johan Lindgren på johanplindgren@gmail.com.

Om du av någon anledning inte kan betala med kort eller banköverföring, eller av annan anledning inte kan anmäla dig via internet kan du kontakta Johan Lindgren eller prata direkt med Richard Hultmar. Om du har det svårt ekonomiskt men fortfarande vill följa med så kan du kontakta Richard Hultmar.

Resa:
Buss kommer att avgå från Korskyrkan på fredag eftermiddag och åter från Hjälmargården på söndag efter lunch.
Kostnad 150 kr t o r/pers. Barn upp till 12 år gratis.

Anmälan:
Efterhandsanmälan stänger definitivt lördag den 28 september. Anmälan görs via följande länk där du kopplas direkt till betalsida där du betalar med kort eller banköverföring.  (Efter detta datum behöver du ta direktkontakt med Johan Lindgren). https://www.simplesignup.se/private_event/153598/6451b8aabd

Om du av någon anledning inte kan betala med kort  eller banköverföring kan du kontakta  johanplindgren@gmail.com